Närodlat av bästa kvalitet

På Hvilan Utbildning odlas allt från sparris till yacón och vitkål av våra blivande trädgårdsmästare och trädgårdsodlare.

Gårdsbutiken

Vi är stolta över den höga kvaliteten och säljer till privatpersoner, restauranger och återförsäljare i både Malmö- och Lundområdet.

Varje säsong är unik och det återspeglas i vår Gårdsbutik. Vi kan erbjuda ett omväxlande sortiment av grönsaker, växter och blommor, allt ifrån vanliga till ovanliga sorter, odlat och framtaget av våra studerande på skolan. Njut av närodlade produkter av absolut bästa kvalitet!

Vi har bl a egenodlade rotfrukter, potatis och kålväxter till försäljning och självklart också säsongens blommor och gröna växter till både ute och inne. Här hittar du även närproducerade tillbehör som våra egna inläggningar och bröd, honung, oljor och vinäger, ekologiska ägg, svamp och olika örtkryddor. Välkommen!

Ordinarie öppettider:

Torsdagar kl. 13–18
Fredagar kl. 13–18
Lördagar kl. 10–13
 

Trädgårdsfredag med John!

14 juni 13-18: Växthusfest - Sommar sommar sommar!
Vi firar in sommaren och fyller butiken med härliga produkter och bra erbjudanden. John Taylor ger tips om hur du håller dina växter prunkande genom semestrar och lov.

 

växthusfest

Välkommen till Hvilans nya Gårdsbutik – en del av Hvilan Utbildning!

I gårdsbutiken hittar du närodlade och närproducerade växter och grönsaker efter säsong, uppdrivet av våra gymnasie- och vuxenstuderande, men även svenskproducerade produkter från hållbara leverantörer. Gårdsbutiken erbjuder något för alla med ett varierande utbud som följer odlingsåret och elevernas studier!

Vi firar in sommaren och fyller butiken med härliga produkter och bra erbjudanden. John Taylor ger tips om hur du håller dina växter prunkande genom semestrar och lov.

Besök oss fredagen den 14 juni kl.13:00-18:00 i Gårdsbutiken på Kabbarpsvägen 126 i Åkarp.

Vad händer under eftermiddagen?
- Gå tipsrunda och ta hem drömvinsten från Hvilans Gårdsbutik.
- Fantastiska erbjudanden och öppet växthus.
- Inspireras av fantastiska sommardukningar.
- Skolans floristelever binder buketter.

13:30 & 15:30: John Taylor hälsar välkomna och pratar om vad Hvilans Gårdsbutik är och varför. Han ger även tips om hur du håller dina växter prunkande genom semestrar och lov.

14:00 & 16:00: Ampel Workshop
Gör din egen ampel i makrame till självkostnadspris: 50:-

15:00 & 17:00: Insektshotell Workshop
Gör ditt eget insektshotell och få inspiration till hur du kan gå tillväga. Till självkostnadspris: 50:-


Välkommen att fynda!