Samarbete mellan Hvilan och Tareq Taylor

Sedan en tid tillbaka samarbetar Hvilan Utbildning med den framstående gourmetkocken Tareq Taylor. Tack vare samarbetet kan Hvilan nu erbjuda restaurangutbildningar av högsta klass.

Samarbetet mellan Hvilan och Tareq Taylor inleddes efter att båda parterna fastslog att det finns ett behov av bättre utbildningar inom restaurang och gastronomi.

– Jag ville samarbeta med Hvilan eftersom de har ett fritt förhållningssätt till hur man kan utforma en utbildning och dessutom finns alla förutsättningar på plats. Råvarorna, ekonomin och de fysiska förutsättningarna finns redan på skolan och Hvilans närhet till branschen gör att utbildningarna får en hög kvalitet, säger Tareq Taylor.

Till vardags ägnar sig Tareq Taylor mestadels åt att driva restaurangen och matstudion Kockeriet i Malmö men han är även en uppskattad tv-personlighet som har figurerat i en rad olika tv-program. Han är övertygad om att de nya utbildningarna som han har tagit fram tillsammans med Hvilan är rätt väg att gå.

– Till hundra procent. Många i branschen saknar den typen av utbildningar som vi har jobbat med och tagit fram. Vi upplever att en hel del som examineras i den här branschen inte riktigt klarar av att ställas i ett kök. Så vårt mål var att arbeta utifrån det och samla det mesta av det bästa i en komplett utbildning, säger Tareq Taylor.


 Läs mer om våra utbildningar här!