Sveriges bästa skolmat!

Våra restauranger

Närodlat och härodlat. I Hvilans kök möts du av entusiastiska kockar som tillagar välsmakande måltider, oftast med råvaror från skolans egna odlingar. Studerande, personal och gäster - alla är lika väkomna! 

Kabbarp
Vardagar kl. 11.30–13.00
Dagens: 80 kr 
Sallad: 80 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd och kaffe ingår i lunchen.
Lunchen är självklart kostnadsfri för våra gymnasieelever.

Stockholm
Vardagar kl. 11.00-13.30
Dagens: 110 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd och kaffe ingår i lunchen
Lunchen är självklart kostnadsfri för våra gymnasieelever.

Lunchmeny i Kabbarp – vecka 26

 

Måndag   Ugnstekt kycklingöverlår med currysås & ris.
Vegetariskt: Spaghetti arrabiatta.

Tisdag    Fiskgratäng med sparris & nypotatis.
Vegetariskt: Spaghetti arrabiatta.

Onsdag    Gröna dagen!
 Vegetariskt: Vegoköttbullar med gräddsås & lingon.

Torsdag    Pasta penne med salsiccia.
Vegetariskt: Färsbiff med tzatziki.

Fredag   Knäckta revben med sky & kål.
Vegetariskt:  Färsbiff med tzatziki.

 

Lunchmeny i Stockholm – Vecka 14

 

Måndag
Qourn stroganoff med ris
Ugnsbakad gös med rödbeta, kapris, lök och skirat smör samt potatispuré smaksatt med dill och citron
Pad Thai med kyckling, jordnötter, vitkål och risnudlar samt limedressing

Tisdag
Ugnsbakad blomkål med linsragu och gremolatayoughurt
Ugnsbakad torsk med grönärtspesto och palsternacksstomp
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Onsdag
Kikärtsbiffar serveras med potatis- och fänkålssallad
Stekt panerad flundra serveras med remouladsås, citron och kokt potatis
Ingefärsbakade revbensspjäll serveras med chilifräst rödkål, äppelsky och kokt potatis

Torsdag
Vegetarisk moussaka med aubergine, potatis och ärtfärs
med kål- och ruccolasallad
Sej i kokos- och currysåsmed couscous smaksatt med spiskummin, örter och torkad frukt
Nötfärsbiffar brässerade i tomatsås med rostade rotfrukter och tzatziki

Fredag
Fyllda gratinerade paprikor med tomatsås och stuvad spenat
Ugnsbakad sej med gubbröra, kavringskrutonger samt gräddfil smaksatt med pepparrot
Wallenbergare serveras med skirat smör, potatismos, gröna ärter och lingonsylt