Hvilan startar nytt gymnasium i Stockholm

2017-11-23

23–25 november kan ni hälsa på oss i monter C14:39 på Gymnasiemässan. Det handlar förstås om att Hvilan Utbildning startar ett nytt gymnasium centralt i Stockholm, och att vi gärna vill träffa dig för att berätta mer om skolan.

Våra gymnasiestuderande i Stockholm kommer att kunna välja att läsa på det NaturvetenskapligaSamhällsvetenskapliga eller Ekonomiska programmet – på en skola med modernt miljötänk och framtiden i fokus. 

Några anledningar till att välja Hvilan Utbildning är:

 1. Skarp undervisning
  Engagerade och professionella lärare med fokus på utbildning och bildning. Våra lärare har en hög akademisk nivå i respektive specialämne.
 2. Hållbar utveckling
  Hvilan Utbildning är en grön skola med fokus på hållbar utveckling. Vi har framtidens miljötänk, och känner ett stort ansvar, både lokalt och globalt.
 3. Personlig utveckling
  För oss är din personliga utveckling viktig. Därför vill vi ge dig skräddarsydda möjligheter mot ditt framtida yrkesliv.
 4. Modern skola med gamla anor
  Med anor från 1868 och med blicken mot framtiden har Hvilan en bra balans mellan tradition och nytänkande. Vi ser till att du kan studera som på universitet, med tillgång till den senaste tekniken.
 5. Delaktighet
  I en nystartad Alumni träffas tidigare studerande på baler och middagar. Skolans elevkår ser till att alla studerande får sin röst hörd och förgyller skoldagarna med roliga aktiviteter på rasterna.
 6. Trivas på riktigt
  Fina och nyrenoverade skollokaler på bästa läge på Kungsholmen. Visste du att vi har en öppen spis i biblioteket.
 7. Motivation till nya höjder
  Hvilan utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. Våra lärare med forskarerfarenhet undervisar i topprenoverade undervisningsmiljöer vilket ger dig en bra grund till vidare studier på universitet – kanske utomlands?
 8. Mentorsprogram
  En intern mentor hjälper dig att nå de bästa studieresultaten och en extern mentor ger dig de bästa kontakterna i företagsvärlden inför framtiden.
 9. Internationella kontakter
  Hvilan Utbildning har kontakt och utbyte med internationella skolor och du får möjlighet att göra studieresor eller praktik utomlands.
 10. Bästa maten
  Vi nöjer oss förstås inte med halvfabrikat, utan vår ekologiska mat tillagas av kockar med närproducerade råvaror.
 11. Bekvämt & nära
  Våra skollokaler ligger centralt på Kungsholmen. Det är smidigt att ta sig till och från tunnelbanestationen Stadshagen.
 12. Branschägd skola
  Idag är Hvilan Utbildning en av få skolor som är branschägda och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation – som är en ideell organisation. Ägandet sker utan vinstutdelning och vinsten är istället välutbildade studerande.