HVILAN UTBILDNING AB FÅR NY VD/REKTOR!

2022-11-21

Mycket kan hända under ett år och Hvilan Utbildning är beviset på att det stämmer. Hvilans styrelse vill med detta hälsa Hvilans nya VD/Rektor välkommen.

Genom att gå tillbaka till rötterna och “göra det vi kan bäst” tror vi i Hvilan styrelse att vi kan bli ännu bättre. Hvilans utbildningar ligger verkligen rätt i tiden, har fantastiska möjligheter och alla förutsättningar att lyckas. Med anledning av detta behöver Hvilan ett stabilt ledarskap som kan förvalta och utveckla verksamheten i rätt riktning.

Vi vill därmed hälsa Johan Harryson välkommen som ny VD/Rektor för Hvilan Utbildning AB. 
Johan Harryson har en Fil Kand i religionsvetenskap och historia från Linköpings universitet och har ägnat större delen av sitt yrkesliv inom utbildningssektorn. Johan har bland annat arbetat som rektor i Gnosjö, förvaltningschef i Mariestad och Växjö, bildningsdirektör i Danderyd och VD/Rektor för Stiftelsen Lundsbergs skola. Närmast kommer Johan från en tjänst som kommundirektör i Karlskoga.

Jag ser verkligen fram emot uppdraget som VD/Rektor på Hvilan Utbildning. Med de samtal jag haft under rekryteringsprocessen är jag övertygad om att uppdraget kommer bli både roligt och utmanande. Nu ser jag med stor förväntan fram emot att få lära känna medarbetarna och tillsammans med dem bidra till en fin utveckling för Hvilan Utbildning, säger Johan Harryson.

Margaretha Pettersson kommer fortsätta som interim VD till dess att Johan tillträder sin tjänst den 9 januari 2023.

Styrelsen för Hvilan Utbildning AB
Sven Fajersson, ordförande

 

Frågor besvaras av:

Sven Fajersson               
Styrelseordförande Hvilan Utbildning AB
sven.fajersson@hushallningssallskapet.se

Margaretha Pettersson
Interim VD, Hvilan Utbildning AB
margaretha.pettersson@hvilanutbildning.se