Hvilan utökar med Yh-utbildning inom naturvård! 

2021-01-20

Som branschskola och med uppdrag att utbilda branschen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt utbud och utbildningar och på så sätt matcha branschens behov. Ett gediget arbete som kräver mycket noggrannhet och lyhördhet. 

Under gårdagen, 2021-01-19, nåddes vi av det glädjande beskedet från Myndigheten för Yrkeshögskolan att vi kan starta upp ytterligare en grön Yrkeshögskoleutbildning att addera till vårt utbildningsutbud. 

Hösten 2021 startar första omgången av Yh-utbildningen Praktisk skog- och naturvårdare. En platsbunden tvåårig utbildning på vår skola i skånska Kabbarp som ger den studerande kunskaper i planering, bedömning, genomförande och restaurering av våra svenska, och så viktiga, naturområden. Men det var inte det enda beskedet. Samtidigt är vi väldigt glada över att få fortsätta med vår yrkeshögskoleutbildning Arborist – en eftertraktad utbildning som vi utbildat inom i många år! 

Är du intresserad av vårt yrkeshögskoleutbud? Häng med på vår Hvilanresa och väx med oss! Läs mer om våra yrkeshögskoleutbildningar här.