Utökat antal platser på Yrkesvux Trädgård!

2020-06-16

Hvilan Utbildning har ända sedan starten år 1868 varit specialiserad på den gröna näringen. Vi har följt med vår tid, ständigt utvecklats och bedriver i dag bland annat vuxenutbildningar nischade mot trädgårdsbranschen i Skåne, Stockholm, Örebro och Uppsala.

Efter Covid-19:s framfart under våren har vi märkt av ett ökat intresse för trädgårdutbildningar inom vårt utbildningsutbud. Extra glada är vi över att nu kunna erbjuda ett utökat antal utbildningsplatser på vår utbildning Yrkesvux Trädgård i Kabbarp. Utbildningen sträcker sig över två terminer med inriktningarna trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och trädgårdsodling.

Är du intresserad av att gå en trädgårdsutbildning? Yrkesvux Trädgård passar dig som behöver de gymnasiala kurserna från naturbruksprogrammet för att möta trädgårdsbranschen med eftertraktade kunskaper. Utbildningen passar även dig som vill läsa vidare på högre utbildningsnivå men behöver komplettera med gymnasiala kurser från naturbruksprogrammet.

Utbildningen är förlagd på vår skola i Kabbarp bland lummiga trädgårdar, odlingar, växthus, maskinpark och anläggningshall. På skolan i Kabbarp får du, förutom en fantastisk miljö, även kompetenta områdesspecifika lärare.